Digitale media is voor iedereen!

Sinds 2005 staat ADVISTA Design klaar om het realiseren van digitale media voor iedereen toegankelijk te maken. Of het nu gaat om een particulier of een gevestigd bedrijf, wij hebben voor iedereen de gepaste oplossing.

Wij geloven dat het maken van hoge user-experience de beste manier is om met je (potentiële) klanten te verbinden. Wij luisteren naar elk verhaal van onze klanten, of dit nu gaat om webdesign oplossingen of online marketing campagnes, wij zorgen ervoor dat uw verhaal op de juiste manier de wereld in gaat.

Website abonnement

Speciaal voor starters hebben wij drie website abonnementen samengesteld.

Bekijk onze abonnementen hier

Hoe wij te werk gaan

Wij weten dat elk cliënt en project uniek is. Daarom kijken wij zorgvuldig naar de eisen en wensen van onze cliënten. Hierbij wordt er ook zorgvuldig onderzoek gedaan naar de doelen, doelgroepen en het bedrijf in zijn algemeen. Hieronder vindt u een overzicht van hoe wij te werk gaan.

Inventariseren wensen en eisen

Wanneer wij bij u langskomen heeft u hoogstwaarschijnlijk al een doel voor ogen. Wij zorgen voor de ‘hoe gaan wij deze doelen het beste bereiken’-gedeelte. Wij luisteren zorgvuldig naar uw verhaal, zodat wij een beeld hebben van wie u bent, waar u voor staat en in welke richting u wilt bewegen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij, door gerichte en kritische vragen te stellen, in beeld brengen van hoe wij u of uw bedrijf het beste kunnen ondersteunen. Wij maken daarom ook een aanbieding op maat dat het beste bij uw situatie past.

ADVISTA Design Webdesign - Macbook Note Banner
ADVISTA Design Webdesign - Wat We Doen Banner

Plan en eerste concept

Nadat u onze aanbieding heeft goedgekeurd, sturen wij u een planning toe, zodat u altijd het overzicht behoudt van het gehele proces. U krijgt tussentijds van onze concepten opgeleverd waarin u eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Wanneer de concept designs door u wordt goedgekeurd kunnen wij het definitieve plan uitwerken.

Aan de slag

Na goedkeuring van de concepten gaan wij aan de slag om het gehele proces uit te voeren. U krijgt van ons altijd updates over de gang van zaken, waardoor u altijd het overzicht behoudt.

ADVISTA Design Webdesign - Working Macbook Banner
ADVISTA Design Webdesign - Macbook Banner

Livegang en onderhoud – bij websites

Wanneer uw website volledig klaar en gevuld is, wordt deze op een datum naar keuze live gezet, zodat iedereen deze kan bezichtigen. Het is natuurlijk belangrijk om uw website altijd bij te werken naar de laatste standaarden voor bijvoorbeeld beveiliging. Als ADVISTA Design hanteren wij scherpe prijzen voor onderhoud en beheer, zodat u hiervoor niet meer hoeft om te kijken.

Vraag nu een offerte aan!

Neem contact met ons op

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen