Digitale media is voor iedereen!

Sinds 2012 staat ADVISTA Design klaar om het realiseren van digitale media voor iedereen toegankelijk te maken. Of het nu gaat om een particulier of een gevestigd bedrijf, wij hebben voor iedereen de gepaste oplossing.

Wij geloven dat het maken van hoge user-experience de beste manier is om met je (potentiele) klanten te verbinden. Wij luisteren naar elk verhaal van onze klanten, of dit nu gaat om webdesign oplossingen of online marketing campagnes, wij zorgen ervoor dat uw verhaal op de juiste manier de wereld in gaat.

Hoe wij te werk gaan

Wij weten dat elk cliënt en project uniek is. Daarom kijken wij zorgvuldig naar de eisen en wensen van onze cliënten. Hierbij wordt er ook zorgvuldig onderzoek gedaan naar de doelen, doelgroepen en het bedrijf in zijn algemeen. Hieronder vindt u een overzicht van hoe wij te werk gaan.

Inventariseren wensen en eisen

Wanneer u een website wilt laten maken heeft u hoogstwaarschijnlijk al een beeld en visie van hoe deze eruit moet komen te zien, wat u wensen zijn en alle doelen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we op basis van uw wensen en gerichte vragen een beeld opstellen van uw ideale website. Ook dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u vervolgens een zeer scherpe offerte toesturen.

Plan en eerste concept

Wanneer u onze offerte heeft goedgekeurd, sturen wij u een planning toe, zodat u altijd de overzicht behoudt van het gehele proces. U krijgt tussentijds van onze concepten opgeleverd waarin u eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Wanneer de concept design door u wordt goedgekeurd kunnen wij het definitieve design uitwerken.

Ontwikkeling

Na goedkeuring van de concepten wordt de website technisch en visueel ontwikkeld. Wanneer beide partijen vinden dat het design perfect is, wordt er gekeken naar de inhoud van de pagina’s.

Livegang en onderhoud

Wanneer uw website volledig klaar en gevuld is, wordt deze op een datum naar keuze live gezet, zodat iedereen deze kan bezichtigen. Het is natuurlijk belangrijk om uw website altijd bij te werken naar de laatste standaarden voor bijvoorbeeld beveiliging. Als ADVISTA Design hanteren wij scherpe prijzen voor onderhoud en beheer, zodat u hiervoor niet meer hoeft om te kijken.

Vraag nu een offerte aan!

Neem contact met ons op

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen